8 Ocak 2012 Pazar

çook yaşa mr.x!


gel gelelim benim nasıl bunalıma girmediğime. hem pisliğin resimlerine baktım hem mik'in resimlerine baktım hem de ikisinin birden olan resmine baktım. salak çocuğun mik için yazdığı şeye baktım. ama yok, tık etmedi, bir damla bile ağlamadım. azıcık bile bunalıma girmedim.

bunu farkettiğim an nassıl gaza geldim, nassıl bir haz aldım, nassıl mutlu oldum bilemezsiniz. bu demek oluyor ki, ben artık atlattım.

ama sorun bir nasıl diye?

en son baktırdığım fal sayesinde. çünkü kız 2013'ün sonlarına doğru hayatıma girecek biriyle 2015'te evleneceğime inandırmış beni meğersem. ya da ben zaten "biri bana evleneceğimi söylese de inansam" modunda olduğumdan hemen inanıverdim. fark etmez işte neyse ne. sonuçta artık kafamın içinde sürekli kim olduğunu bilmediğim birini özlüyorum. eskiden aşk şarkıları dinleyince "benim niye bunları dinleyecek kimsem yok laannn" diye bunalıma giriyordum ama artık o kim olduğunu bilmediğim kişiyi düşünüyorum, çok mutlu oluyorum. (mr.x olsun adı da madem) türlü türlü hayaller kuruyorum içimden. o yüzden sürekli çok mutluyum artık. falcı kız mr.x'in benimle aynı bölümde olacağını, muhtemelen benden 2 dönem büyük ya da asistan filan olacağını ve bölümle ilgili bir çalışma esnasında tanışacağımızı filan söylemişti. Allaaaahhh ne hayaller ne hayaller. :)

dışarıdan bakınca salakça gibi duruyor biliyorum ama burdan çok güzel. gerçekten. o yüzden salakça görünüyor olması umrumda değil. e zaten elimde de değil. hayatımın kenarından köşesinden bir yerinden içeri aşk girince artıyor benim yaşam enerjim sadece. babam filan faktörünü hiç söylemiyorum zaten, onu salladım artık. bu engel olabildim anlamına gelmiyor ama olsun.

sonuç olarak mutluyum işte be. neyini irdeleyeyim ki.

yaşasın mr.x! ve dilerim ki tezzz zamanda gelsin. :))

3 yorum:

  1. Antenlerin açık demektir..

    YanıtlaSil
  2. evvet aynen öyle. tabi bu aynı zamanda her önüme geleni mr.x zannetmeye başlayabilirim de demek. kızlar da böyledir çünkü; eğer elinde belli bir tarif varsa 'kalıba uydurma' taktiğini kullanırsın ve en alakasızı bile benzetebilirsin. kız olmak böyle bir şey.

    YanıtlaSil
  3. GEÇENLERDE;
    Mr.x: Bir fırtına kopucak. Güçü kalın Directionerlar. Gerçek Directionerlar bu savaşı yenecek. 3 Aralıkta. Ve biri Düşecek Diğerleri yükselecek.

    BUGÜN;
    Harry'le Taylor Görüntülendi. Herkes Ağladı. Zayn ile Perrie Otel odasında beraber kaldılar. Louis v Eleanor bütün Gün Alışveriş yaptılar. Liam ve Danielle beraber el ele görüntülendi. Ama Niall'dan çıt yok. Biri düşecek derken Bu Niall olabilir. FIRTINA DEDİĞİ BU İŞTE.

    BUGÜN;
    Mr.x: 1 Ölü. Diğer 4'ü yükselecek.

    AZ ÖNCE;
    Mr.x: Harry Edward Styles... Güle güle Harry Edward Styles ?
    Ben: Ne ?
    Mr.x :Yani çocuklardan birinin bu gece vurulmasını mı diyorsun ?
    Ben: Biri ölecek mi ?
    Mr.x : Bilmiyorum...

    Kaynak : https://www.facebook.com/pages/One-Direction-Turkey/414567661935441?fref=ts

    YanıtlaSil