13 Mart 2012 Salı

okul git gide daha gerizekalı. bi mühendislik, bi öyle bişeler okusak anlarım ama psikoloji bölümünün ana dersinde adam gibi ders anlatmak yerine çıkıp da slayt okumak nedir ya? adam gibi üniversitelerin başka uyduruk bölümlerinde okuyan arkadaşlarım benden daha psikolog yemin ederim. onlar gidip çocukları filan inceliyorlar, hep güzel güzel uygulamalı şeyler yapıyorlar biz de salak gibi yok "git filanı araştır" , "git  koşullanmayı soruştur"... hayır yani aynısını derste sen de okuyorsun zaten nasılsa. Allah'ım yaa!

2 yorum:

  1. Ders dediğin uygulamalı olur. Eskiden buna muşahhaslaştırmak denirdi. Bir anlamda somutlaştırmaktır. Kişi olayın içi9de olduğu gibi kendisini doğal biçimde yetiştirecektir. Nerede zor bir metod varsa, şimdi o uygulanıyor. Gençlerimiz saçını başını yoluyor.

    YanıtlaSil
  2. aah profösör ahh, hiç sorma. bir de çıkıp söylesek iki dakikada bizi nasıl rencide edip söylediğine pişman ederler bilemezsin. gidip artık kendi uygulamamı kendim yapayım dedim ama onu da hoca inceleyip bişeler söylemedikten sonra kıymeti yok. :D böyle de bir okul işte. e ama ben biliyorum "bu da geçer" :) ama geçtiğinde biz eksik kalmış olacağız o kötü işte ama hayırlısı bakalım..

    YanıtlaSil